Thriller - En Grym Film

Kort recension! Klara, färdiga, gå!

Thriller – En Grym Film är vad den utlovar. Christina Lindberg spelar Madelene som blir brutalt våldtagen som sjuåring vilket får henne att förlora rösten. Stum lever hon vidare tills hon träffar Tony som vill ta ut henne på dejt. Dock blir hon kidnappad av honom och blir ett offer för trafficing. När hon vägrar ligga med sin första kund för att tjäna pengar åt Tony blir hon straffad genom att få sitt öga utskuret. Nu spelar Christina Lindberg den perfekta grindhousekaraktären. Stum och med ögonlapp. Dessutom är hon huvudpersonen i en Rape & Revenge-film. Alltså, ni kan säkert gissa vad som händer.

Det här är förmodligen den mest brutala film jag sett. Scenen där hon får sitt öga utskuret (det intressanta är att de använt en kropp av en tjej som nyligt begått självmord, så anledningen till att det ser så riktigt ut är för att det faktiskt är på riktigt) och scenen där hon spöar poliser skulle kunna vara två av mina favoritscener någonsin.

Jag rekommenderar den här filmen starkt om ni vill se något extremt, svenskt och om ni gillar Tarantino. Men på riktigt, varningstexten på baksidan av filmen är inte att ignoreras.


Kommentarer
Postat av: Axel

Oj fyfan, att de skär i en riktig kropp! Vet inte ens om jag vill se den där... Fast det vill jag. Men fyfan.

2011-06-21 @ 18:04:09
URL: http://omvintern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (din jävla nolla)

URL/Bloggadress:

Kommentar: