Deathstalker

Tänk på det manligaste ni kan tänka på. Vad blir det?
Die Hard? Fjolla.
Dolph Lundgren? Din mes.
Conan Barbaren? Bättre kan du, din rumpnisse.
Deathstalker? Nu hajar du.

Har du någonsin hört om en hjälte som räddar kvinnor i nöd bara för att våldta dem? Nu har du. Hans namn är Deathstalker. Han är en kvinnomisshandlare, mördare, har alldeles för korta kjolar och är en usel skådespelare. Den perfekta hjälten va? Storyn i filmen är ingenting någon bryr sig om, utan den enda anledningen till att se filmen är för att pumpa upp testosteronet till max. Jag utmanar dig. Samla ihop så många Y-kromosoner du kan i ett rum, sätt igång Deathstalker och se vem som börjar jaga mammut först.
Varje scen i filmen är byggd på att få in så mycket bröst eller dödsfall som möjligt. Som exempel, ni vet att starka män slåss utan tröja? En av huvudpersonerna är en stark tjej och ni kan ju ana vart det här går...
Om man ska vara noga och räkna (inte så stilfullt kanske) så är det 29 dödsfall och 18 par bröst i första filmer. Ja, första filmen. Fan, den har tre (!) uppföljare! Andra filmen innehåller 38 dödsfall och tio par bröst. Tredje filmen innehåller 27 dödsfall och 18 par bröst (även fast många är i bakgrunden och de flesta är bara klipp från de tidigare filmerna) och den sista innehåller 41 dödsfall och 14 par bröst. Ja, det här är en manlig film. Med tjocka bokstäver.

Om ni planerat en manskväll i framtiden så gäller det för er att spara ut långt, blont hår, spela Weapons and Warriors (brädspelet) och köra in Deathstalker i VHS-spelaren.
Ni kommer att ge Fabio en riktig match.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (din jävla nolla)

URL/Bloggadress:

Kommentar: