Nya lektioner

Psykologi A. Kultur och idéhistoria. Ljudmedier.
Jag har efter två år i ettan äntligen fått börja tvåan. Tillsammans med tvåan kommer tre helt nya lektioner.

I Psykologi A finns det flera olika grupper. Mina vänner som ska läsa samma kurs hamnade alla i olika grupper. Nu gäller det att lära känna runt tjugo nya elever jag bara gått förbi i korridoren. Efter bara två lektioner tycker jag att det funkar rätt bra. Jag kan arbeta med nya utan några som helst problem och jag trivs rätt bra. Lektionerna är lagom kul, men när man får sms ifrån sin flickvän som säger att de fick sluta tidigt och fick som läxa att titta på Matrix, så blir man lite grummig och ens egna lärare har aldrig varit så tråkig förut.


Kultur och idéhistoria har vi inte riktigt kommit igång med ännu. Vi har haft två lektioner. Under första lektionen presenterade vi oss bara. Det tog hela lektionen och var apkul. Det visade sig att min fröken var en smula tvspelsintresserad under åttiotalet. Andra lektionen fick vi en läxa. Vi ska presentera ett konstverk inför klassen och samtidigt blanda in information om oss själva. Vi hade två dagar på oss. Jag arbetar för fullt och det ska presenteras om bara några timmar. Men jag ser fram emot kursen, iallafall.


Ljudmedier har jag precis haft min första lektion i. Jag hade ingen aning om vad ljudmedier innebar, men vi lär oss alltså att spela in ljud. Fett praktiskt, eftersom jag läser film. Däremot är det en hundrapoängskurs, och jag vet inte riktigt om det finns så pass mycket att lära sig. Nu känner jag redan att jag kan grunderna. Finns säkert mer, men nu klarar jag mig ju. Ändå ska vi läsa det i ett år.

Kommentarer
Postat av: rosa idish

Alla dom där ämnena var ju fett nice. Fick Mvg i alla tre hihi

2010-09-01 @ 12:30:31
Postat av: Axel

Inom ljud finns det ju hut mycket som helst, vänta bara!

2010-09-01 @ 13:37:50
URL: http://gondola.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (din jävla nolla)

URL/Bloggadress:

Kommentar: